December is de maand waarin oude mannen uit verre landen met witte baarden cadeaus uitdelen, één daarvan heeft zelfs een complete entourage van Pieten achter zich om de kinderen te vermaken. Maar wie is die persoon met de rode neus? Dat is toch geen Zwarte Piet?

Clown Magico heeft een spetterende Sinterklaasshow vol met verrassingen én heel veel sinterklaasliedjes. Informeer naar de inhoud van deze thema show.

 

Sinterklaas heeft versterking

Uiteraard wordt Sinterklaas bijgestaan door vele Zwarte Pieten, maar die hebben het in de laatste maanden van het jaar al enorm druk met snoepgoed strooien en cadeau’s inpakken voor alle kinderen van Nederland en België. Clown Magico maakt het Sinterklaasfeest nog leuker met een speciale voorstelling die helemaal in het teken staat van Sinterklaas. En daar heeft Sinterklaas geen boot vol Pieten voor nodig! Clown Magico heeft hét voorprogramma van Sinterklaas bedacht dat al vaak te zien was op scholen, winkelcentra, bedrijven en verenigingen door heel Nederland.

 

Wat maakt de Clown Magico Sinterklaasshow zo bijzonder?

In een show van 45 minuten worden kinderen vermaakt met allerlei vrolijke taferelen die allemaal in het teken van Sinterklaas en Zwarte Piet staan. Het is beslist niet 45 minuten stil zitten, bij de Zwarte Pieten gym mogen alle kinderen meedoen en zich helemaal in het zweet werken! De link tussen Clown Magico en Sinterklaas komt overal terug, kun jij raden wat er in de grote schoenen zit? Ook de Magische Kleurplaat is een hoogtepunt tijdens deze interactieve voorstelling.

 

Muziek, muziek en nog meer muziek!

De leukste Sinterklaas liedjes komen voorbij in de voorstelling van Clown Magico, ken jij ze allemaal? Zing ook mee, neurie of maak een dansje, alles mag tijdens de show! En het leukste is natuurlijk wanneer er iets fout gaat, en er zal heel veel “fout gaan” waardoor ieder kind 45 minuten lang een uniek en onverwacht avontuur tegemoet gaat. Een clown tijdens het Sinterklaasfeest, de ideale combinatie!

 

Professioneel entertainment voor of tijdens het Sinterklaasfeest? Boek op tijd de Clown Magico Sinterklaasshow!