Het is een bekende uitspraak in Hollywood; werk nooit met kinderen en dieren. Veel volwassenen hebben behoorlijk wat moeite kinderen te begrijpen. Dat klein grut lijkt altijd precies te doen wat je niet verwacht, dat maakt een kind vermaken soms tot een frustrerende ervaring. Totdat je die juiste snaar raakt, die brede grijns ziet verschijnen en die schaterlach hoort galmen. Dat is waar Clown Magico zijn inspiratie vandaan haalt, zo is de Kindershow ook tot stand gekomen.

Meer weten over de Clown Magico Kindershow? Neem contact op voor meer informatie.

60 Minuten met kinderen

Eén kind vermaken kan al een flinke uitdaging zijn voor een ouder, probeer maar eens geschikt entertainment te kiezen voor een kinderfeestje of voor een schoolfeest. Clown Magico heeft een Kindershow ontwikkeld van 60 minuten, hoe krijgt hij het voor elkaar om een uur lang de aandacht van alle kinderen te behouden? Interactie is een belangrijk aspect van zijn “strategie”, door kinderen op het podium uit te nodigen en als assistent in te zetten wordt de act persoonlijker en spannender. De kinderen voelen zo het verschil tussen een film op de televisie en live entertainment. De show heeft een vaste structuur, maar ieder optreden is uniek omdat het publiek steeds anders is.

 

Het kind is de ster

Het grote geheim van de Clown Magico Kindershow is eigenlijk heel eenvoudig; het kind is de ster van de show. Clown Magico is de gangmaker, de ringleider en de motivator, maar de kinderen die aanwezig zijn staan altijd centraal. Door in te spelen op de behoefte en interesses van de aanwezige kinderen (en ook een beetje de volwassenen) wordt iedere show een waar feest! Nu weet je hoe het mogelijk is een kleine groep tijdens een verjaardag tot een grote groep van honderden kinderen een uur lang te vermaken!

De Clown Magico Kindershow is inclusief geluid geschikt tot een groep van maar liefst 250 personen. Dus ook voor grotere evenementen kun je rekenen op top entertainment. Informeer direct naar de mogelijkheden.