Wanneer je aan een clown denkt zul je eerst aan het “plaatje” denken; een kleurrijk pak, veel te grote schoenen, bijzondere make-up en uiteraard een rode neus. Daarna denk je waarschijnlijk aan de grappen en grollen die clowns uithalen. Maar je zult wellicht niet direct denken aan goocheltrucs. Toch zijn clowns en goochelaars nauw met elkaar verbonden, de Clown Magico Kindershow bevat daarom ook veel magie en goochelen!

Wil je ook magie op jouw komende feest? Neem dan contact op met Clown Magico voor meer informatie.

 

Geklungel onder controle

De wat oudere lezers kennen vast nog wel Tommy Cooper, de Britse komiek die altijd een Fez op zijn hoofd droeg. Hij werd bekend door goocheltrucs uit te voeren die altijd helemaal fout liepen, tot grote hilariteit van het publiek. Dat was beslist geen kinderspel, want Cooper was destijds wereldberoemd bij een volwassen publiek door de combinatie van bewust “slechte” trucs en absurde grappen.

 

Goochelen en grappen combineren

De naam zegt al genoeg; Clown Magico zorgt voor magisch entertainment. Hij is dan ook de trotse winnaar van het Efteling Kids Magic Goochelconcours. Goocheltrucs zijn niet altijd grappig, maar wel altijd verbazingwekkend. Door magie te combineren met humor creëer je een magische belevenis waar je ook om kunt lachen. Dat merk je niet alleen bij de kinderen in het publiek, maar ook aan de ouders en grootouders die mee lachen met al die rare fratsen op het podium.

 

Spelen met emoties

We zullen er niet té diep op ingaan, maar iedere entertainer speelt met jouw emoties. Een acteur, zanger, danser, illusionist of clown, ze bespelen allemaal jouw emotionele snaren om een reactie te ontlokken. Lachen is een resultaat van verrast worden, een ervaring die je niet verwacht. Daarom lachen mensen ook na het zien van een schokkend moment in een enge film, dat is de ontlading na een verrassend moment. Dat geeft grappig goochelen een dubbele impact, en daar maakt Clown Magico graag gebruik van. Ben jij klaar voor een magische uurtje entertainment voor jong en oud?

 

Informeer naar de inhoud van de Clown Magico Kindershow en maak direct een boeking voor jouw evenement.