De Shows van Clown Magico!

Clown Magico Kindershow

In een spetterende supershow zet Clown Magico alles op z`n kop. Clown Magico is een vrolijke lolbroek 1ste klas die er met zijn rode neus en grote schoenen één groot spektakel van maakt. Samen met de kinderen bouwt Clown Magico één groot feest waarbij zelfs de pappa`s en de mamma`s de grootste lol beleven.

De show staat boordevol actie, magische momenten maar vooral dolkomische situaties. Tijdens de show mogen er zelfs kleine feestbeesten Clown Magico assisteren zodat ze zelf een echte ster zijn.

Tijdsduur show: 1 x 60 minuten.
Show is inclusief geluid tot 250 personen

Clown Magico Kindershow 1Clown Magico Kindershow 2Clown Magico Kindershow 3Klik hier om meer informatie aan te vragen over Clown Magico Kindershow


Sinterklaasshow

Het klinkt nog heel ver weg, maar in november dan komt hij weer in het land: Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten!
Overal zal hij weer bezoeken afleggen en kinderen blij maken met zijn komst: op scholen, winkelcentra, bedrijven en verenigingen.
Nu heeft Clown Magico al jaren HET voorprogmma voordat de Sint zijn opwachting maakt.

Clown Magico is een vrolijke lolbroek die er met zijn rode neus en grote schoenen 1 groot feest van maakt. In zijn spetterende Super Sinterklaasshow waarin van alles gebeurt zet hij de boel flink op zijn kop!
Zo heeft Clown Magico zijn grote clownsschoenen gezet en raad eens wat er in zit...? Samen met de kinderen en de ouders leert hij ook de zwarte pieten gym wat bol staat van interactie, zingen springen dansen en swingen! Natuurlijk gaat er ook van alles "mis en komt er ook nog de Magische Kleurplaat van Sinterklaas voorbij!
De Clown Magico SinterklaasShow is een profesionele Kindershow die bol staat van interactie, Magie, Humor, ballonnen en natuurlijk de allerleukste sinterklaasliedjes!

Duur: 45 minuten


(Klik  op de kleurplaat om hem te vergroten. Print de kleurplaat uit en kleur hem in.
Veel plezier!)

Sinterklaasshow 1Sinterklaasshow 2Sinterklaasshow 3Klik hier om meer informatie aan te vragen over Sinterklaasshow